Hami Aydınlar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 422 811 44 71
WEB https://hamiaydinlarcpal.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mah. İnönü Caddesi No 48 Arapgir/MALATYA
VİZYON : Arapgir Hami Aydınlar Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak, sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Arapgir Hami Aydınlar Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde, ilimiz ve ülkemizin sanayi ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu ve ileride duyacağı, nitelik ve donanıma sahip teknik elemanlar olarak yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan, çevresinde seçkin bir orta öğretim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler : 08:00 - 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce - İkinci Yabancı Dil : Almanca
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Şehir Merkezinden Arapgir Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 115 km uzaklıktadır. Okulumuz Arapgir ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :